Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ – „Ући ћу у уџбенике“ (ВИДЕО)

0

Председник Српске Напредне Странке рекао је да је Србија јуче добила 1,65 одсто камате на десетогодишње кредите што ће довести нове инвеститоре у земљу.

„То је страшно важан сигнал за инвеститоре и да ћемо имати све више инвестиција. Не само да смо сигурна економија, већ су уверени у успех Србије. То показује да нам је финансијски систем стабилан. И то значи да ћемо уштедети на камати“, рекао је Вучић додавши да данас има састанак са Флоријаном Ханом који је помогао да се доводе МТУ.


Ово је нешто о чему смо могли да сањамо, ово је невероватан успех којем се радујем. То ће ући у историју и уџбенике, волео то неко или не“, рекао је председник СНС-а.

Он је рекао да ове године очекује даљи раст Србије на Дуинг бизнис светској листи.

https://twitter.com/MilanCHE111/status/1141614765866926080

Гостујући у јутарњем програму телевизије „Пинк“, Вучић се поново успео пожалити на народ који је тражио грејање – истакавши да им је тешко „обући џемпер и кошуљу“.

Још један монолог пред „новинарима“ Пинка изазван је јучерашњом катастрофом која се огледала у протесту осмака, таргетирању деце од 15 година као и кишом која је буквално разорила Београд доказавши да градска власт није способна да одржава главни град Србије.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!