Прочитај ми чланак

Вучић у Скупштини лажно и подло напао Путина: Рекли ми Шолц и Макрон хоће…

0

Квислинг и слуга западних глобалиста Александар Вучић говорио је кратко у Скупштини о детаљима разговора председника Русије Владимира Путина и осталих лидера Европа, а који се тичу питања Косова.

„Што се нас тиче, Бога молимо, да само мир завлада што пре. Видим да је то забрањена реч свуда, јер не сме мир да буде, већ мора да буде побеђена једна или друга страна. Само би нас мир спасио, а овако сваки наставак рат – ми награбусимо. Зато што нико неће нас да трпи и то не због санкција Русији, већ због тога да се Путин не би позвао на косовски преседан. Јер је он то њима говорио у разговорима, то су ми рекли Шолц, Макрон или Шарл Мишел“, рекао је Вучић и додао:

„Да ли би се у будућности позивао на то или не, то је друга ствар. Имамо коректан однос, али ја мислим да само не треба да се играмо са тим и да багателишом потенцијалне претње које долазе са Запада. Није овде питање љубави, идеологије, већ опстанка нашег народа и државе. А за нас је боље да мало мање учествујемо у ријалитију ‘Три карте за Холивуд’“, рекао је Вучић.