Прочитај ми чланак

Вучић у рату ипак дужио КИШОБРАН! Војвода Славко Алексић открио истину о кукавици

0

Оптужбе медија из БиХ и Хрватске да је Александар Вучић за време грађанског рата у БиХ био изнад Сарајева и да је носио калашњиков, те пуцао на тај град, демантовао је сам Александар Вучић говорећи да је то нетачно и да је у рату био само новинар.

За снимак за који који медији тврде да га приказује са калашњиковом у руци, Вучић је рекао да се не ради о калашњикову већ да је у руци имао кишобран.

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић пронашао је снимак емисије од пре неколико година у којој команданта Новосарајевског четничког одреда војвода Славко Алексић потврђује да Александар Вучић није био никакав борац нити ратник, већ се током крвавог рата борио за Српску као лектор на телевизији Срна.

За сваку похвалу је реаговање Млађана Ђорђевића и то што је стао у одбрану Александра Вучића од муслиманско-усташких медија. Још једном је председник покрета Ослобођење показао да му је истина на првом месту, па макар се ту радило и о Александру Вучићу.

“Војвода Славко Алексић о јунаку Аци Србину.

Изгледа да кишобранко Вучић није слагао да је уместо пушке дужио кишобран“, написао је Ђорђевић на Твитеру и поделио снимак војводе Славка Алексића.