Прочитај ми чланак

Вучић: Трчи Бајатовићу, трчи… навикао он на ауди (ВИДЕО)

0

Председник Србије Александар Вучић започео је своју посету Пријепољу разговором са грађанима те општине, којима је обећао да ће држава решити проблеме на које су се жалили, углавном инфраструктурне, а једном од њих је "средио" да добије стални радни однос у комуналном предузећу, где годинама ради на одређено.

Он је тако обећао учешће општине и државе да се у једно село доведе водовод, за шта већ годинама постоји пројекат, део цеви је положен, али недостају средства за завршетак, као и побољшање снабдевања струјом Аљиновића и Милошева дола.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

На питање о гасоводу, Вучић је прозвао директора Србијагаса Душана Бајатовића, који је био у згради општине и пренео оном који га зове да му пренесе да“потрчи“.

Потом је, док је Бајатовић долазио подвикнуо. Трчи Бајатовићу, трчи, … Навикао он на ауди.

Бајатовића је питао колико кошта гасификација до Ваљева, потом до Врања и околине, примарна и секундарна мрежа, при том га исправљао, а онда је дошла на ред деоница од Златибора и Пријепоља, која је, након „сравњивања“ цифри, дошла на цену од 70 милиона евра, да би потом Вучић обавио телефонски разговор и обећао да ће радови почети ове године, јер је већ издвојено 30 милиона.