Прочитај ми чланак

Вучић: То да је Беливук био у Председништву је сигурно виц

0

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да у Председништво Србије нико не може да уђе а да се то не забележи и да зато сматра да је у питању шала и виц тврдња да је он виђен са Вељком Беливуком на тераси те зграде.

„Не мислим озбиљно да одговарам, али свако ко уђе у Председниство забелезе камере и уписан је. Свака особа и кад је ушла и кад је изашла. Зато знам и када су председници долазили на посао“, рекао је Вучић замољен да прокоментаришући тврдње потпредседника Народне странке Синише Ковачевића да је лично видео председника да разговара са Беливуком на тераси Председништва.

Вучић је оценио да они нису ни мислили да говоре истину и да је суштина вица у томе да не могу на полиграф.

„Нико од њих не мозе ни на ту изанђалу машину, јер су сви лазови“, указао је председник и додао да лаж стиже лаж.

Подсетимо, редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић рекао је да је једном приликом лично видео Вељка Беливука на тераси Председништва Србије.

„Нико не пита председника Србије како је могуће да је толико киван на Беливука, а да је до јуче растурао демонстрације. Шта се то догодило преко ноћи. Ја сам лично, прошао поред Веље Беливука и видео га како седи на тераси Председништва. Ја, лично“, рекао је Ковачевић.