Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ СЕ УЗНЕМИРИО ЗБОГ ПИТАЊА О ПАТРИЈАРХУ ИРИНЕЈУ, новинарки одузели микрофон!

0

Јуче је дефинитивно био стресан дан: медији су се трудили да испрате све што се дешава око Путина и његовог доласка, СНС бригаде су се трудиле да се не изгубе у Београду после дочека, а Александар Вучић је молио патријарха Иринеја да моли Путина да каже коју пред на рајом испред Храма.

Углавном, Путин је синоћ одлетео кући, Вучић је махнуо авиону и мислили смо да ће се ситуација макар за неко време смирити. Међутим, председник СНС-а се потрудио да нас што пре демантује.

Већ данас, на конференцији за новинаре имао је нове бисере из своје пребогате ризнице хистеричних напада.

Пошто није навикао на питања која не долазе са Пинка, Студија Б и сличних „медијских“ кућа, поново се узнемирио и почео са својим добро познатим тирадама.

https://twitter.com/bakcy3/status/1086249030496256000

На обично питање о томе да ли је тачно да је замолио Иринеја да утиче на Путина, да овај каже коју реч пред Храмом, председник напредњака је реаговао овако:

Но, чак му ни ова реакција није била довољна, већ је морао да интеревенише један потрчко из његовог протокола који је новинарки телевизије Н1, Жаклини Таталовић брже-боље – отео микрофон! Новинарка се побунила против отимања (што можете чути пред крај снимка), али се ништа није променило.

О томе је ускоро обавестила јавност и путем свог твитер налога.

https://twitter.com/zaklina_prva/status/1086245931241099269

Тужно: председник не може да се избори са питањем једне новинарке па мора да јој се одузима микрофон. Међутим, шта друго очекивати од човека који тражи од неког другог да моли Путина за нешто, а сам не сме ништа да га пита…

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!