Прочитај ми чланак

Вучић се хвали да је служио војни рок: Што не оде 90-их на фронт са Пленковићем!

0

Уставокршитељ Александар Вучић се синоћ хвалио како је служио војску, али не рече зашто почетком деведесетих не оде на фронт у Хрватској и Босни и Херцеговини заједно са Пленковићем, Бакиром и осталом удбашком багром.

– Хоћемо да промовишемо униформу, да људи виде наше сјајне војнике. Ја сам за увођење војног рока, и ја сам за то. Мислим да треба да буде кратак војни рок, и то питање је пред Народном скупштином. Ја сам служио и не мислим да ме то учинило лошијим човеком. Да ли ће то бити три или четири месеца ја мислим да је то ништа у поређењу са искуством и знањем, као и дугом који имамо према отаџбини – нагласио је Вучић.

Наравно, неће Вучићев „бимбић“ Данило сутра да иде у рат. Вучић ће ако глобалисти затраже да закува нови хаос на Балкану на фронт да гура туђу децу. Баш као Зеленски. Гинуће туђа деца, а не потомци оних који на простору бивше Југославије служе глобалној дубокој држави.

Млади у Србији треба да буду спремни да се боре за своју земљу, да ослободе Косово и Метохију, али и да схвате да слободе и победе неће бити све док не денацификују удбашку багру која је уз благослов колонизатора и окупатора узурпирала сву власт и све институције у Србији.