Прочитај ми чланак

ИНФОРМЕР Вучић растурио тајкунске медије – надам се да ћу дочекати да мој Данило..

0

Водили сте кампању како не уводимо мере. Kада смо увели ванредно стање, водили сте кампању како су пензионери у притвору, како људи једва преживљавају... Политиком су се бавили само наши политички противници. Не бринете ви за моје здравље, рекао је председник Србије Александар Вучић одговарајући на питање тајкунских медија на конференцији за новинаре у Нишу.

– Никад се нисам жалио, али сматрао сам да је важно да јавност обавестим да је мој син заражен коронавирусом и више ништа нисам рекао. Надам се само да ће мој син ускоро бити пребачен са Инфективне клинике на Сајам, а одатле кући – рекао је Вучић.

Водили сте кампању како не уводимо мере. Kада смо увели ванредно стање, водили сте кампању како су пензионери у притвору, како људи једва преживљавају… Политиком су се бавили само наши политички противници. Не бринете ви за моје здравље.Размишљате само како да ме склоните и представите као кукавицу. За последњих 20 дана сам обезбедио више респиратора него што смо их имали до пре две године.

– Немојте лицемерно да бринете о мом здрављу и питате да ли сам имао неке контакте. Разговарам са лекарима сваки дан. Kад помисле да постоји било каква шанса да сам заражен, бићу тестиран – рекао је Вучић.

Говорили сте да је Вучић готов и да му пада популарност у време короне. Да ли можете да замислите да неко користи светску пошаст као савезника?!

– Причало се да немамо респираторе, па да немамо маске… Договорите се шта вам смета. Немојте контрадикторне ствари да говорите против мене. И не питајте лекаре за мене, дођите и питајте мене, одговорићу вам. Мене не можете да победите аргументима и чињеницама. На све, па и на лажи ћу вам одговорити – казао је председник Србије и додао:

– Чим ми је син примљен у болницу, разговарао сам са доктором Стевановићем о себи и својим контактима. Само ме пустите да сам бринем своје бриге. Не бринте за мене, јер никада нисте о мени искрено бринули. Kорона у Србији никога неће да победи, па ни мене овако слабог, услед удараца политичких противника.