Прочитај ми чланак

Вучић преко таблоида прогласио хероје с Кошара и Паштрика за мафију Кавачког клана

0

После непримереног потеза новинара Н1, који као да су јуче замерили ратним, војним ветеранима и борцима с Кошара и Паштрика што су дошли на блокаду ауто-пута, српски хероји су се сада нашли на удару издајника, дезертера и уставокршитеља Александра Вучића и гебелсовских блатоида.

Један од њих, „Српски телеграф“, на насловној страни у издању за понедељак, доноси причу о томе како је блокаде организовалиа Звицерова и екипа Веље Невоље, објављујући као „доказ“ фотографије српских бораца с Косова и Метохије!

– Вучић је наредио да ове негације људи из новина ставе слику ратних ветерана са Космета и инсинуирају да су међу њима криминалци из Кавачког клана. А јуче цео дан као скандализовани што је Н1 лоше причао о ветеранима, а данас видимо да Вучић о њима прича још горе! – истакао је Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

Док су се исти ови људи, тада као младићи борили на Кошарама и Паштрику, уставокршитељ и дезертер је бирао завесе за свој нови луксузни стан добијен од државе. Сада је без проблема одлучио да демонизује хероје и то тако што их сврстава међу кољаче из свог клана – клана Српске напредне странке.