Прочитај ми чланак

Вучић, Порфирије и остали на прослави Дана независности у Америчкој амбасади

0

Александар Вучић, патријарх Порфирије, Ивица Дачић и остале “истакнуте” политичке личности из Србије прославили су данас Дан независности САД-а са америчким маринцима, “стафом” и добро познатим амбасадором у нашој земљи Кристофером Хилом.

Американац Кристофер Хил којем су се данас “клањали” наши политичари упоредо клањајући се америчкој застави добро је познат домаћој јавности из периода када је шеф преговарачког тима у току рата у Босни али и док је био специјални изасланик за Косово.

Хил је у том периоду изјавио једном приликом да Србија дави Косово те је због тога Америка решила да бомбардује СР Југославију. Вероватно је због тога Хил заслужио да се врх наше државе и врх наше Цркве задовољно проводи на његовој “журци” и прославља 4. јул, 30. јуна.

“Свечаност” чији је домаћин амбасадор Кристофер Хил са супругом Џули, почела је интонирањем химни двеју земаља које су прошле године обележиле 140 година дипломатских односа.На почетку церемоније, амерички маринци свечано су предали заставу САД амбасадору Хилу, а потом су изведене химне две земље.