Прочитај ми чланак

Вучић пита бившег бота Хандановића: Откуд ти 600.000 евра за стан?

0

Један по један, Стефановићеви људи, а дојучерашњи СНС јастребови, лете из Вучићевог гнезда. Нови напредњак који је остао без крила је Дамир Хандановић, члан Главног одбора СНС, директор Центра београдских фестивала и дежурни и редовни пљувач опозиције. Њега је данас режимски Ало напао и питао: Откуд ти 600.000 евра за стан? Хандановићу су дани изгледа одбројани.

Ништа није помогло Дамиру Хандановићу, ни то што се својски трудио да се пљувањем Драгана Ђиласа умили шефу, једноставно нашао се у немилости Александра Вучића, који му је путем режимског гласила послао јасну поруку – да му је одзвонило.


Главе је Хандановићу дошла блискост са Небојшом Стефановићем и Александром Папићем, уосталом то је јасно стављено до знања и насловном страном у „Куриру“, обележен је као Стефановићев човек, што је данас још једном потврђено, па је, народски речено, пуштен низ воду.

Уосталом, у поменутом тексту се јасно наводи да Вучић баш блискост са Стефановићем замера Хандановићу, па се наводи:

– Дамир Хандановић, естрадни аутор и функционер близак Небојши Стефановићу, дао је право богатство за луксузан стан у срцу Београда. Уложио је у стан у елитном делу Београда чак 600.000 евра! Одакле овом функционеру толики новац биће предмет посебне истраге – наводи се у тексту овог таблоида.

Дакле, Дамиру Хандановићу није помогло ни то што је свим силама пљувао Драгана Ђиласа, лидера Странке слободе и правде, што је био предуслов да се напредује код „шефа“ и да се заузме што боља позиција у Српској напредној странци.

Шта је говорио Хандановић о Ђиласу:

– Како је Ђилас дошао од 74.000 евра до 25 милиона у некретнинама, најбоље се може описати кроз пројекат реплике Теразија коју су грађани платили милионе евра, а да нису имали никакву корист. Питам Ђиласа где су његови пропали пројекти и у чијим џеповима је завршио новац грађана . Ђилас је правио пројекте који нису били у интересу грађана, али се новац сливао у његове џепове.

– Ђилас и његова лажна брига за народ. Прво представља свој квазиекономски програм, а онда кад се угаси камера отрчи у Старбакс да пије капућино и броји милионе. Позер.

– Ђилас и Јеремић су крчмили Србију и пунили џепове. А председник Вучић и када је најтеже мисли само на то како да за свој народ, за нашу Србију учини најбоље! Хвала, председниче!

– Чак и хијена има више достојанства и господског понашања него Драган Ђилас. Али, наши поступци најбоље говоре о нама. Да има трунку стида, не би реч проговорио. Беда – само су неке од речи које је Хандановић изрицао на рачун Ђиласа.

Као што се да приметити, Дамир Хандановић, члан Главног одбора СНС, није бирао речи када се обраћао политичким неистомишљеницима, што му је у једном периоду доносило напредак. Међутим, том напретку је сада крај, будући да се нашао на Стефановићевој страни, што му Вучић није опростио, већ му је „сасекао крила“.


После свега, само се поставља питање – ко ће бити следећи?