Прочитај ми чланак

Вучић отказује Еуропрајд?! У нови спин диктатора укључена и издаја Косова

0

Александар Вучић је преко својих пропагандних керова почео да шаље поруке у јавност да ће такозвани "Еуропрајд" бити отказан.

Да ли је реч о томе што ће у септембру уставокршитељ морати да прихвати болне уступке и почини издају на Космету коју је обећао својим менторима или је у питању само покушај да се јавност уљуљка лажима да параде неће бити како би спречио масовне протесте, тек Вучићев гласноговорник Драган Вучићевић је на „Пинку“ изјавио да је „Еуропрајд“ отказан!

– Европрајд у Србији неће бити одржан због тренутне безбедносне ситуације у земљи – рекао је Вучићевић и нагласио да је отказан одлуком врха државе. – Он је отказан до даљњег јер за њега није тренутак. Прети нам озбиљна опасност од рата и то је тема од које зависи наша судбина!

Поводом ових најава реаговао је и Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Прича се да је Вучић преломио и да се отказује Европрајд. Треба му поставити питање колико пара ће грађани Србије морати да исплате организаторима и свим оним хиљадама хомосексуалаца из Европе који су купили карте и платили хотеле по Београду?! То су десетине милиона евра – истиче Паровић.

С обзиром на то да је на прошлонедељну литију против геј параде на улице Београда изашло неколико десетина хиљада људи, а да ће Вучић, по свему судећи, у септембру озваничити своју издају на Космету (макар када је реч о личним документима и таблицама), диктатор би могао да процени да му додатно иритирање бесног народа са слављењем содомита никако не иде на руку.