Прочитај ми чланак

Вучић одликовао геј Гренела, више и не демантује да га плаћа парама народа!

0

Срамотни квислиг Александар Вучић данас је доделио Сретењска признања својим ботовима и дупеувлакачима који су га подржали на изборима, али што је још горе орден је доделио Ричарду Гренелу.

У питању је хомосексуалац из Трампове администрације, који је највише кумовао Вашингтонском споразуму, даљој независности тзв. Косова и човек којег Вучић од народних пара плаћа за некакво лобирање.

Издајник Вучић је рекао да ће Гренел бити одликован због свог „доприноса напретку Србије, због тога што је увек био спреман да саслуша оно што су интереси Србије и због тога што се залагао да америчке инвестиције дођу у Србију“!

Одговарајући на питање новинара Н1 да ли Влада Србије плаћа Ричарда Гренела за лобирање, колике и које су његове заслуге за орден који ће данас примити, рекао је да мисли да га не плаћа, али да не зна, јер није у Влади.

– Али знам да сте обмањивали јавност када сте говорили да сам плаћао Блера, Шредера, Гузенбауера, Клинтонове итд. Обмањивали сте јавност безброј пута, тако да верујем да и овога пута то радите. Ово нема везе са одлуком Владе, ово има везе са мојом одлуком – масно је слагао Вучић, јер је дао два милиона евра породици Клинтон од народних пара, Шредеру и Гузенбаеру је плаћао за лобирање, а Блеру и даље непрестано даје новац.

Нагласио је да је Гренел један од људи који се трудио да има балансиран приступ, што је за нашу земљу од изузетног значаја за КиМ.

– Да ли он мисли другачије од онога што мисли америчка администрација, не сасвим, али увек је био спреман да чује и саслуша српску страну и један од људи чије су идеје биле да америчке инвестиције дођу у нашу земљу, да дођу њихови инвестициони фондови – истакао је Вучић.

У обраћању медијима нарочито су га заболе приче да су од најближег земљотреса угрожене зграде у Београду на води, али није објаснио учешће спорних инвеститора из Турске у овом пројекту.