Прочитај ми чланак

Вучић о томе да ли су неког из опозиције доводили код њега у Јајинце на вино

0

Председник Србије Александар Вучић негирао је вечерас да су неки од представника опозиције окупљене око "Србија против насиља" били код њега у Јајинцима, како је недавно навео председник странке Србија центар Здравко Понош.

„Чуо сам да су рекли да су неки били код мене у Јајинцима. Не, бирам друштво, нико од њих није био код мене у Јајинцима, нити ће“, рекао је Вучић у обраћању новинарима у Њујорку.

Вучић је рекао и како он наводно „није цепао“ опозицију окупљену око „Србије против насиља“.

„Нисам цепао никог. То је питање за њих, али сви они уједињени знали су да губе изборе у Београду“, изјавио је Вучић и додао како је наводно сада разлика између власти и опозиције „десет посто, а била је пет“.

Вучић је рекао и како наводно не зна „ни ко иде, ни ко не иде на предстојеће изборе“.

Подсетимо, председник странке СРЦЕ Здравко Понош је у недељу, гостујући у емисији „Утисак недеље“, изјавио да је власт све време „бушила“ коалицију „Србија против насиља“ и да су „неке водили на вино у Јајинце“, али није хтео да открије имена.

„‘Бушило’ се све време.. Они (власт) су покушали све. Неке су водили на вино у Јајинце, неке на ручак код патријарха (Порфирија), неке на кафу код амбасадора“, рекао је тада Понош.