Прочитај ми чланак

Вучић о председничком кандидату: СНС ће кандидовати оног ко може да победи

0

Председник Српске напредне странке Александар Вучић рекао је да да ће на сутрашњој седници Главног одбора бити речи о скупштини СНС која ће бити одржана између 21. и 24 октобра, као и о припремама за предстојеће изборе.

Додајући да је то прва седница Главног одбора којој неће присуствовати, он је рекао да ће њом председавати потпредседник Милош Вучевић.

„На седници ГО биће речи о Скупштини СНС која ће бити одржана између 21. и 24 октобра на којој бирамо највише страначке органе и о припремама за изборе на парлментарном нивоу, председничке и београдске изборе“, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

Додаје и да је у СНС направио анализу и да су најпопуларнији они који имају највише негативних објава, зато што људи виде да се они боре.

„Народ ће да гласа за оне који се боре за њих, ко трпи ударце“, рекао је лидер СНС-а.

На констатацију водитељке да већ има доста кандидата за председника Србије као што су председник покрета „Црно на бело“ и бивши потпредседник ФК Партизан Владимир Вулетић, лидер Бошко Обрадовић, Милош Јовановића из НАДА, и други, Вучић је рекао да је „добро да буде што више кандидата, али да овде има много озбиљних и оних који нису озбиљни“..

„Милош Јовановић је озбиљан човек, Бошко Обрадовић је рекао оно што сви о себи мисле, само је он то отворено рекао и то је у реду. Ми ћемо кандидовати оног ко буде могао да победи“, нагласио је Вучић, додајући да се нада да ће Вулетић „у врху кампање пристати да оде на полиграф“.