Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ о оптужбама да је алкохоличар: Не пушим, а једном сам видео да дувају лепак

0

Председник Србије Александар Вучић током гостовању на Националном дневнику Пинка, причао је о утиску народа и опозиције да се синоћ обратио јавности у алкохолисаном стању и заплићући језиком. Хуља из Чипуљића на то тврди да га оптужују да је „био на опијатима“ (то нико није рекао) и тим поводом је патетично причао како "у животу није попио кафу ни запалио цигарету", а камоли да је конзумирао наркотике. Алкохол није смео ни да спомене, а управо се алкохол и спомиње уз њега.

За гледаоце Пинк-а се присећао свог „првог и јединог контакта са опијатима“.

„Кад сам имао 17 година, играла се нека утакмица Жељезничар – Црвена Звезда. Куп је био, у среду смо ишли. Мало нас је ишло из Београда. Тада сам први и последњи пут видео како неки момци дувају лепак. Са њима сам се посвађао и да не објашњавам шта је даље било. И то је било негде између Адашевца и Винковаца. Никада у свом животу више ништа слично нисам видео, нити пробао“, испричао је Вучић.

Он је говорио и о „другим неистинама“ како их је назвао које опозиција износи, о два пасоша премијерке Ане Брнабић (Хрватица), о милионима евра које је дао за кампању Хилари Клинтон (покренута истрага у САД због те донације Србије), као и то да његов брат Андреј и син Данило држе ресторане у Београду.