Прочитај ми чланак

„Вучић неће изаћи из затвора, ухапсиће се више људи него у Сабљи“

0

Оног тренутка када би били проглашени резултати избора, Александар Вучић би био ухапшен. Говорим о временском периоду док треба да се организује хапшење. Дакле, он мора да буде приведен на одређено задржавање да би објаснио све оно што се дешавало у Србији. Он је човек који је сам себе довео у проблем зато што говори да све зна. Све знаш - сад ћеш све да објасниш - каже оснивач покрета Ослобођење и бивши припадник Управе криминалистичке полиције Милан Думановић, гостујући у емисији "Аргумент".

– Мораће народ да промени у свести да нама не требају више владаоци, нама требају управитељи који кад нису добри ми их сменимо. Кажемо „господо, имали сте две године, нисте добро радили, сад ћемо да изаберемо неке друге“. И тако их мењамо као у нормалним државама, ако добро радиш посао ни не морамо да знамо име, а не да ме крадеш на путевима, да убијаш људе, да нестају снимци са наплатних рампи, да рушиш насеља по Београду… – каже он.

Printscreen

Думановић је навео да је и ова власт корумпирана, те да им ово омогућава „корумпирани безбедносни систем који их не хапси“.

– И ја обећавам следећој власти, покушајте да радите као Вучић, завршићете пре него што мислите. Кад дођете на власт, неће нам требати много да вас скинемо и од сад ће народ Србије да бира макар и на шест месеци док не изабере поштене људе.

Он је навео и да би Вучић, уколико падне на неким нормалним изборима, био ухапшен.

– Оног тренутка када би били проглашени резултати, Александар Вучић би био ухапшен. Говорим о временском периоду док треба да се организује хапшење. Дакле, он мора да буде приведен на одређено задржавање да би објаснио све оно што се дешавало у Србији. Он је човек који је сам себе довео у проблем зато што говори да све зна. Све знаш – сад ћеш све да објасниш – каже Думановић.

Док је Вучић на задржавању, објашњава Думановић, било би времена да се пронађу сви докази против њега.

– Све, све, не само Александар Вучић, ја мислим да нама треба више хапшења него што је било у Сабљи. Тамо је било 12.000, овде треба много више. Ту мора да буде укључено све што имамо од полиције и ту мора да се хапси доста колега, али Вучић је број један. То није реваншизам, то је поштовање закона – закључио је Думановић.