Прочитај ми чланак

Вучић не може да доведе ботове? Наци полиција забранила протест, НАРОД ИПАК СТИЖЕ!

0

Нацистичка полиција издајника и квислинга Александра Вучића забранила је народни протест испред Скупштине у четвртак, 2. фебруара, али ће протест сигурно бити одржан, с обзиром на то да ће народ у великом броју да окупи спонтано, а не организовано! Очекује се огроман број људи, најављује се на друштвеним мрежама.

Полицијска управа за град Београд није одобрила скуп „Нема Србије без Косова и Метохије“, планиран за 2. фебруар испред Скупштине Србије. Ово не мења ништа, није много битно, али ипак упамтите за реваншизам по ослобођењу државе.

У образложењу полиција је навела да је поступајући по пријави окупљања, утврдила да она није благовремена у смислу чл. 12., ст.3. Закона о јавном окупљању и није усклађена са одредбама Закона о јавном окупљању. Смехотресно.

У Скупштини је за тај датум најављен почетак расправе о Косову и Метохији, којој ће присуствовати и Александар Вучић и сва СНС-СПС гамад. Идеална прилика да се погледамо у очи.

Оно што ова забрана могуће показује је то да квислинг из Чипуљића није успео да организује аутобусе с ботовима да тај дан подрже издају Космета испред Скупштине. Наравно, издајник без срама увек може да забрани народни, а да организује свој контрамитинг.

У сваком случају, сетите се протеста 7. јула 2020. године. Вучић је планирао да нас у сред лета поново закључа у домове, а најавио је и обавезну вакцинацију за корону. После спонтаног народног бунта, више му није пало на памет да нас закључава, а на тај начин смо изборили можда и најлибералније ковид услове од свих држава у Европи.

Сетите се протеста против Рио Тинта. Народ је био непоколебљив и Вучић је морао да се атерира. Можда и даље није одустао од отварања рудника литијума, али је пред притиском морао да се повуче.

Зато и у четвртак морамо да притиснемо Вучића више од Запада који га уцењује његовим криминалним делима. Рецепт је само један. Без обзира на то да ли доводи ботове или не, дођите спремни и опремљени. Чак и ако буде немилих сцена, бунт ће бити успешан и уродиће плодом. Устанак или нестанак.