Прочитај ми чланак

Вучић највећи издајник у историји! Хоће да избаци Русију из УН! Сви на протест!

0

Осудом Русије за такозвану агресију на Украјину у Уједињеним нацијама, Александар Вучић је потврдио да је незабележени издајник у историји, поручује за "Србин инфо" др проф Дејан Мировић.

– Не само да је ово неморално, већ је директно и глас за независно Косово, а приче како се осудом агресије на Украјину чува наш суверенитет нема никакве везе са реалношћу.

Он говори о избацивању Русије из Уједињених нација! Значи, избациће Русија сама себе из УН? Само СБ УН мозе да донесе такву одлуку. Издајник све лаже, нико не мозе да избаци Русију из УН.

Према члану 4. 5. и 6. Повеље ОУН, одлуку о пријему, суспензији и искључењу из ОУН, доноси Генерална скупштина, на основу предлога СБ.

Према томе, без одлуке СБ, до тога не може доћи. Безочна лаж Александра Вучића, исто као и у вези Саветодавног мишљења МСП у вези једностраног проглашења независности „Косова“.

Због тога је никад важније да у петак 4. марта сви дођемо на велики протест подршке Русији и руском народу, а самим тим и очувању Косова и Метохије, испред споменика цару Николају другом у Београду – поручује Дејан Мировић.

Више о овој теми у видео прилогу.