Прочитај ми чланак

Вучић: Надам се да ме нико неће убити, нека ме памте по километрима аутопутева

0

Гостујући у емисији "Хит твит", председник Александар Вучић говорио је о актуелним темама у нашој земљи, између осталог о томе да ли се плаши да ће неко извршити атентат на њега, као и о дешавањима испред Скупштине у суботу увече.

Водећи човек Србије за почетак је истакао да је у Србији сјајна ситуација, те да су плате највеће у историји земље од њеног осамостаљења.

– На период од пре 20 или 30 година гледамо са носталгијом, јер смо били млади. Али данас су плате највеће у историји Србије – рекао је Вучић.

На питање Ведране Рудан, која је била једна од гошћи, уз Миломира Марића, „да ли је сигуран да га нико неће убити“, он је одговорио:

– Надам се да неће. У историју хоћу да уђем по броју километара аутопута. Нацртали су ми 500 пута мету, али нико није пуцао.

Истакао је да је Бошко Обрадовић „много мање крив“ за дешавања пред Скупштином од суботе увече која је описао на следећи начин.

– Много мање је он крив од свих других, када су створили атмосферу да је све дозвољено и све могуће, када можете да претите свакога дана, зашто не бисте заставу користили као штап и разбијали прозоре – навео је Вучић.