Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ЉУТ: Само кретени говоре о тенку! Навијачи ништа противзаконито не раде

0

Председник Србије Александар Вучић је обилазећи зграду Градског завода за хитну медицинску помоћ Београд говорио и о тенку испред стадиона Црвене звезде. Навијачи црвено-белих су уочи меча са јанг Бојсом “довезли” тенк код северне трибине, који треба да послужи као симбол борбе, али је овај потез наишао на осуду јавности у Хрватској, као И код дела јавности у Србији.

– Никакве везе тај тенк нема са Вуковаром или Хрватском или било којим делом. Све што је објављено је ноторна лаж. Не могу да објасним ту врсту сеирења. За Хрватску и могу да разумем, али не могу за српску јавност. Навијачи одлучују који симбол ће изабрати, ја бих изабрао неки други, али добро. Ништа противзаконито до сада нису урадили – рекао је Вучић.

Фото: Н.С.

Вучић је посебно незадовољан због коменатара који су се појавиле после прославе уласка у Лигу шампиона фудбалера Црвене звезде.

– Не знам зашто сами себи одмажемо и говоримо нешто против свог народа. Чули сте и за оклопно возило које иде по граду. Замислте те кретене које причају о оклопном возилу које је наводно нарушило мир, а оно је направљено од иверице. Људи, ако не умете да поштујете нечији успех, гледајте да не урадите нешто против свог народа.

Вучић је имао поруку и за фудбалере Партизана који у четвртак игра против Молдеа у плеј-офу за Лигу Европе.

– Момци, победите вечерас те Норвежане, да будемо као Мадрид, Лисабон или Рим, део елите који имају клубове и у Лиги шампиона и у Лиги Европе – поручио је Вучић.