Прочитај ми чланак

Вучић лично дао налог за кандидатуру за Европрајд у Београду!

0

”У току 2019. године Град Београд је уз препоруку Владе Републике Србије, а уз благослов Александра Вучића, председника државе поднео кандидатуру за организацију европске геј параде. У свим документима које су потписали највиши државни функционери изражена је молба организаторима да дозволе да Србија докаже како је узнапредовала у погледу поштовања људских и мањинских права и дате су све гаранције да ће Београд бити добар домаћин 2022.” истиче Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

”Данас, суочен са незадовољством услед бројних проблема у држави, Александар Вучић тражи начин да откаже Еуропрајд како би избегао да народ масовно изађе на улице и покаже шта стварно мисли његовој политици. Зато је покренута кампања коју предводи народни посланик Владимир Ђукановић о томе како наводно Србију ЕУ тера да организује Еуропрајд, а све са циљем да се прикаже да је Вучић и на тој теми на некаквим мукама и да му као Малом Радојици гурају змије у недра и набијају клинце под нокте” сматра Паровић.


”Дакле, пуна истина је да је Александар Вучић лично током 2019. године дао налог да се Београд пријави да буде организатор Еуропрајда и јако је важно да та истина дође пре свега до оних људи који за њега гласају, а што је уједно и његов највећи страх” закључује Мирослав Паровић.