Прочитај ми чланак

Вучић, Куршавел, хеликоптер, скијање… А Кокеза?

0

Пошто је прича о Мајамију изазвала велику пажњу читалаца и озбиљну фрку у врху власти питањем "од кога је Директно.рс добио податке", одлучили смо се за наставак приче.

Уместо Америке, дестинација која је далеко ближа је Француска. Јесте ближе, па је самим тим и лакше. Лети се, наравно, приватним авионима чији је најам много јефтинији и кошта око 10.000 евра.

А летело се више пута. Једном да се донесу вина, јер познато је да Александар Вучић велики стручњак за иста. Они који су имали прилике да виде, кажу да подрум у Јајинцима вреди више стотина хиљада. Из Француске се, наравно, није донела једна или две флаше. Кад се већ дају за авион толике паре, онда, да би се пут исплатио донесу се много веће количине.

Друга омиљена дестинација у Француској је Куршавел, монденско скијалиште у француским Алпима. Екипа за путовање у сличном саставу, само без Миодрага Шкрбића и колико знамо, без Славише Кокезе јер у Француској његово знање шпанског није од користи, а Никола Петровић као француски држављанин перфектно говори француски језик. Места оних који су отпали, заузели су неки други, доста занимљивији сапутници.

Задржала се дружина овог пута седам дана и то у вили чији је најам коштао 120.000 евра. Летело се приватним авионом и хеликоптером. Пили се најскупљи шампањци, уживало се, а богами и снимало мобилним телефонима. Биће занимљиво када се снимци појаве…

Истина, сам Вучић је био много краће и није се током боравка определио да покаже своје скијашке способности. Али, не сумњамо да би и на том терену бриљирао!

НАСТАВИЋЕ СЕ…