Прочитај ми чланак

Вучић крије како ће вратити 600 милиона за гас: Ваше право да „шта вас брига“

0

Председник Србије Александар Вучић гостовао је синоћ на РТС-у у Дневнику 2 где је коментарисао цену нафре и увоза, све време је одговарао на питања у његовом стилу, онда је рекао нешто на шта је и водитељка остала нема.

Наиме, док је коментарисао цену гаса, као и санкције које смо добили што се тиче транспорта истог, председник је споменуо 600 милона за које се брине јер штете буџету, али тврди да је нашао решење које грађанима не жели да каже.

vučić

„Ми морамо да донесемо руску нафту али имамо проблем због санкција и превоза, узето нам је 600 милиона и морамо да уложимо додатне новце за гас. У петак долази Сијатро, а потом долази и Шолц, а онда иде потписивање гасног споразума, потом утискивање 500 милиона гаса у Мађарску. Обезбедили смо финансирање и неће утицати на грађене и ликвидност овде у Србији, нећу рећи како, видеће се кроз ребаланс“ рекао је Вучић.

Будући да се председник увек позива на истину и отвореност када су у питању овакве ситуације, нас занима како ће Србија надокнадити 600 милиона, и како ће се ти силни милиони вратити – тачније из чијег џепа? За сада је тајна…