Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Коридор 10 показује колико је Србија напредовала, људи треба да се поносе?!

0

Ово мења слику Србије. Да се људи поносе, да виде колико је Србија напредовала, колико може да иде брже, другачије и успешније, навео је председник Србије

Председник Александар Вучић је, уочи отварања целог јужног крака Коридора 10 у Србији, најављеног за предстојећи викенд, на свом инстаграм налогу „будућностсрбијеав“ објавио кратак видео снимак којим је подсетио како су текли радови на тој деоници ауто-пута.

„Ово мења слику Србије. Да се људи поносе, да виде колико је Србија напредовала, колико може да иде брже, другачије и успешније“, навео је председник.

У снимку су приказане различите фазе у изградњи више деоница Коридора 10, како је то изгледало пре, а како сада изгледа када је све спремно за отварање ауто-пута.

Приказано је како су радници савладали косину у Грделичкој клисури, као и мост Врла у Владичином Хану, један од највећих градитељских подухвата на Коридору 10.

Председник Вучић је раније најавио да ће у суботу или недељу бити отварена последња деоница аутопута на јужном краку Коридору 10, кроз Грделичку клисуру.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!