Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ К’О ТИТО „Ми ти се кунемо…“ (ВИДЕО)

0

Данас нам је посебан дан, јер нам се остварио велики сан, да внам, вољени наш председниче, пожелимо срећан рођендан. У част Вашег рођендана, желимо да Вам отпевамо једну песму - овим речима су се деца у народној ношњи обратила у згради Председништва Србије Александру Вучићу, поводом његовог 51. рођендана, чиме је напредњачки лидер грубо злоупотребио децу у политичке и маркетиншке сврхе.

– Најлепшу торту и поклоне, уз моје најближе, донела су ми деца са Косова и Метохије. Ови анђели са својим родитељима живе у Грачаници и воле Србију бескрајно много. Хвала им на дивној песми и великом срцу – написао је Вучић на Инстаграму.

Деца су Вучићу отпевала песму “Ми смо деца неба”.

Вучић је од дечијег хора, поред песме, добио и торту на којој је фигура председника који за руку држи децу, и макету манастира Хиландар.

Овим чином, деца са Косова и Метохије су најгрубље злоупотребљена не само у политичке сврхе, већ и да би задовољила его апсолутног владара Србије, који негујући сопствени култ личности, ужива док га обасипају пажњом чак и они најневинији и неупрљани, попут деце. Наравно, све под оком медија, јер какав је то рођендан господара ако га медији не испрате.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

И то су злоупотребљена деца са Косова и Метохије, коју Вучић својом политиком гура под окриље самопроглашених институција у Приштини.

Умислио је напредњачки лидер да је Тито, па се уживео у улогу, само што није свестан да је само бледа копија Јосипа Броза. Како је кренуло, још ће установити и штафету, а свој рођендан прогласити државним празником.

А у Северној Кореји Ким Џонг Ун чупа косу и вајка се какав је аматер у односу на Вучића.