Прочитај ми чланак

Вучић Карића звао „лоповом“, а сад се грле и љубе (ВИДЕО)

0

У мору многобројних честитки за рођендан председника Александра Вучића, породица Карић ипак је нашла јединствен начин да изрази своју љубав и поштовање. Ласкање уз ласкање, па још мало ласкања.

Иако је председник својевремено Карића оптуживао „да је лопов и да се хвали што је лопов, јер је лоповлук његов метод деловања“, породица Карић је сада већ својим познатим видео обраћањима председнику честитала 51. рођендан.

– Драги наши пријатељи, све честитке нашем Председнику Александру Вучићу за рођендан, желимо ти козачку дуговечност, сибирско здравље, личну и породичну срећу. Твоји Миланка и Богољуб са породицом Карић – наводи се испод видео честитке.

Председник Србије Александар Вучић посетио је још 2019. године у пратњи бизнисмена Богољуба и Миланке Карић и обишао насеље у којем живе запослени у БК групи у Минску и у којем се родило 14 малишана.

Карић и Вучић обилазили су председнику омиљене кошаркашке терене, а одиграли су и партију шаха. Баш ова председникова посета дала је породици Карић инспирацију за оригиналну рођенданску честитку, неко би рекао „шлихтање“, уз романтичну музику.