Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ КАО БРИНЕ О НАРОДУ, а носи јакну од 3000 и сакое од 2700 евра, а тек брат

0

Александар Вучић је на Главном одбору Српске напредне странке упутио жестоку критику функционерима странке, у којој је навео да "не жели више да гледа скупоцене ташне који они носе".

Поводом његовог говора на одбору СНС, телевизија „Наша“ је изашла у јавност са следећим саопштењем:    

Најновије саопштење телевизије „Наша“ поводом изјаве председника Вучића на Главном одбору Српске напредне странке. „Људи, поставите ограду, али нека се онда ограде сви. А не поставите ограду, а испред ограде функционери! Па, Валентино ташница, па Шанел ташница, па ова, па она… Нећу да гледам те ташне – хоћу да гледам наш народ!“, рече наш скромни председник и остаде жив!

Наш чувени борац за социјалну правду и бољи живот грађана на својим лицемерним сусретима са њима, носи „Loro Piano“ јакну у вредности од 3.000 евра и сакое „Cesare Attolini” у вредности од 2.700 евра. Да напоменемо да председник Вучић има плату од 147.000 динара!

Његова саветница за медије Сузана Васиљевић која га прати на свим путовањима предњачи у свом гламуру! Она свакодневно носи најскупље моделе ручних ташни као што су: „Louis Vuitton” (1.300 евра), „Celine“ (2.700 евра), „Givenchy“ (2.100 евра), наравно уз адекватну гардеробу и одећу! И све то са платом од око 100.000 динара!

Отац Анђелко Вучић свакодневно носи ручно шивена „Brioni” одела у вредности од 3.500 до 9.000 евра! Такође носи и „Monclair” јакне у вредности од 1.800 до 3.200 евра!

Његов брат Андреј носи „Balmain“ дуксеве у вредности од 500 до 1.900 евра!