Прочитај ми чланак

Вучић је српски Јељцин, чека га болан крај! Ово је позадина сукоба с Дачићем ВИДЕО

0

Сада је дефинитивно, са Александром Вучићем смо добили смо српску верзију Бориса Јељцина, који је уништио руску идеју, направио најкорумпиранију власт у историји Русије, а све то сада ради и Вучић у Србији.

Овако пијано обраћање јавности Александра Вучића коментарише Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и открива позадину сукоба Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије.

– За време Јељцина су у Русији пумпани националистички говори, баш као и сада у Вучићевој Србији, а Русија је била никад слабија, економски разваљена и потчињена Западу. Јељцин је теху проналазио у алкохолу, баш као што сада ради Вучић.

Једино о чему је Јељцин преговарао када је силазио с власти је то да му породица буде аболирана. Да то сада ради и Вучић открила је његова бивша радикалска колегиница Рада Трајковић. То је тачно и она је од Америке добила миг да то пусти у јавност.

Преко Раде Трајковић Американци на тај начин шаљу поруку Вучићу да нема маневарског простора и да мора до краја да спроведе издају Косова. Америка ће то сутра урадити можда и преко ТВ Пинк. У јавности је готово незабележено прошла чињеница да је Кристофер Хил дао интервју за Пинк. Јел мислите да је то случајно? Не, он је обележио територију. Немојте да се зачудите ако уместо Задруге на Пинку ускоро видите специјалну емисију о криминалу Вучићевог режима, убиству Цвијана…

Америчка амбасада у Београду је једно од најпосећенијих места ових дана, а тамо иду управо људи из СНС-СПС режима. Вучић је очајан што више не контролише све полуге власти, па зато сада прети по медијима да ће да хапси „своје којима је све дао“.

То је све јалово и индикација једног болног и тужног краја који чека Вучића. Углавном, сада видимо обрачун унутар режима, али то не значи да ће неко одустати од издаје Косова и Метохије.

Ако нећемо да нам Вучића замени иста таква струја, само боље упакована, морамо као народ и опозиција много озбиљније да се понашамо. Протест 15. фебрурара испред Председништва могао би да буде први значајнији корак – поручује Паровић.

Више о овоме у видео прилогу.