Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ЈЕ КУРТА и МУРАТ Због КиM и извршитеља кампују под прозором Председника!

0

Испред Председништва Србије, у Пионирском парку, већ данима „Покрет Србије Герила” и „Живи зид - Народна јака Србија” непрекидно кампују и 24 часа дежурају, организујући потписавање петиције против рада јавно-приватних извршитеља.

За Србин.инфо, Сима Реџеповић (Герила) и Игор Јакшић (Живи зид) су дали ексклузивне изјаве најављујући велики народни протест под називом „Не дамо Косово – битка за Кошаре 2”, за понедељак 27. мај, од 10 часова испред Скупштине Србије.

Тада ће се, после седам година, одржати у скупштинском здању седница посвећена Космету.

Скуп се организује са циљем да се покаже да је народ права власт у Србији и као опомена властима у држави да их чека Народни суд ако издају Косово.

Фото: Србин.инфо

„Ово је прва грађанска слободна зона јер овде нема политичара, политичких партија и уплива политичара на наше мишљење и циљеве, а то су: да Србија треба да припада грађанима, а не поткупљивим елитама, да Србија не сме да буде чланица НАТО-а, да су Косово и Метохија  срце Србије. И да ови на власти морају да оду, а да се ни они никад не врате, односно ни Курта, ни Мурта”, истакао је за Србин.инфо Сима Реџеповић.

Фото: Србин.инфо

Он је позвао све који желе промене да им се придруже.

„Овде је свако добродошао ко жели да помогне да сјаше Курта, да скинемо Александра Вучића Мурата и његове слуге, јер ако они остану, Србије неће бити”, поручује Реџеповић.

Живи зид

Говорећи о петицији против рада јавно-приватних извршитеља, Игор Јакшић је у име организације Живи зид подсетио да су јавни извршитељи противуставно унети у Закон о извршењу и обезбеђењу јер је Устав Србије јасан: судска власт се не може пренети на правна лица нити на другу државну институцију сем суда.

Фото: Србин.инфо

„ Данас у Србији и јавни извршитељи доносе решења, мимо суда, крећући у извршења на основу готовинских рачуна. Зато је наша борба усмерена на укидање мафијашких, противуставних извршитеља, а сви они који загоравају примену противуставног Закона о извршењу и обезбеђењу нека сами закључе шта раде,” наглашава за наш портал Јакшић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!