Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Имамо више него довољно снага да интервенишемо

0

Наше снаге су несразмено снажне у односу на потребу да спрече сваку могућност да било ко изврши некакав напад или акцију против Србије, рекао је председник.

“Толико су надмоћне, уверљиве и убедљиве у сваком смислу, професионално и по бројности“, нагласио је председник и додао да их има више него довољно у појасу према административној линији, да могу да интервенишу у сваком тренутку.

Вучић је, у Лебану, одговарајући на питање новинара како спречити упад Албанаца, попут недавног у два куршумлијска села, рекао да мисли да је реакција после тог догађаја била претерана.

Говоримо, истакао је, о лоповима, који су ушли да краду по празним кућама.

„Као што кажу млади, типовали су куће, знали су да су празне и ушли да краду и то је све“, објаснио је он.

Вучић је рекао да треба да се уради пут преко Радан планине, како би се повећао број српског становништва у појасу према административној линији, јер тамо живе готово само Албанци.

“Што се наших снага тиче, оне су много више него довољно заступљене да интервенишу у сваком тренутку. Несразмерно су велике у односу на потребу. Људи не треба да брину“, подвукао је он.

Рекао је да се лоповлук дешава свугде и да Срби Србима пљачкају златаре, куће.

“Што се тиче албанско-српског односа нема потребе за бригу“, нагласио је он.

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас у Лебанима да ће након 8 до 9 месеци поново путовати кроз Србију да види шта је урађено.

Вучић је, у изјави новинарима, обраћајући се новинарима са ТВ Врања, указао да је током капање „Будућност Србије“ посетио Врање и да су већ неке ствари од тада покренуте.

“Након 8 до 9 месеци поново ћу путовати кроз Србију да видим шта смо урадили и да ли смо постигли боље резултате него пре кампање“, рекао је он.

Вучић се данас налази у посети Јабланичком округу, што је шести округ који је обишао током кампање „Будућност Србије” коју је започео 7. фебруара посетом Пчињског округа.

                             ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!