Прочитај ми чланак

Вучић гризе усне јер су му прекинули ФАРСУ (ВИДЕО)

0

Александар Вучић, први човек СНС и у слободно време председник Србије, навикао је да у свему буде први, да се он за све пита, а када буде прекинут у драматизацији сваке ситуације, уследи излив немоћи и беса. Таква ситуација виђена је у Рашки, када су га прекинули у излагању, а како није успео да смири човека, у очају је гризао усне и правио гримасе.

У дану када су косовски специјалци РОСУ упали на север Косова и Метохије, где је дошло до окршаја, испаљивања метака и рањавања Срба, Александар Вучић је кренуо да брани наше људе на КиМ, и то у Рашки.


Повео је помоћнике, Небојшу Стефановића и Александра Вулина, па је је уследило слушање онога што имају да му кажу Срби са Косова.

Углавном се постављало питање да ли ће држава нешто да уради или наши људи морају сами да се бране од терора, док га је женска особа упитала: „Да ли нашу децу и нас треба да износе у сандуцима да бисте ви стали иза нас да нас заштитите?“

А када их је све пажљиво саслушао, уследило је Вучићево образлагање. Све се, као и обично, претворило у његову фарсу, биле су то мање-више поновљене изјаве од раније, али је ту фарсу прекинуо старији мушкарац, ког је Вучић ословљавао са „Динкићу“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lik s cvikerima (@lik.s.cvikerima)

„Да ли треба да нас износе у сандуцима да бисте нас заштитили?“

Иако је Вучић у више наврата покушавао да „смири“ мушкарца, он је пришао групи људи како би се вербално обрачунао, па је дошло до свађе и расправе међу њима.

Вучићево „Динкићу“ у више наврата није уродило плодом, па је председник Србије на крају поручио:

– Могу ли ја да говорим? – истакао је он, гризао је у очају усне и правио њему својствене гримасе.

Није Вучић поднео што и у овом случају није тај око кога се све врти, па незадовољство није могао да сакрије…