Прочитај ми чланак

Вучић формирао групу за одбрану Рио Тинта! У њој: Aмбасадори, Светска банка, Зока!

0

У својој новој ауторској емисији на "Јутјуб" каналу "Србин инфо", проф др Душко Кузовић открио је нове детаље, који недвосмислено показују да Александар Вучић није одустао од реализације геноцидног пројекта Рио Тинто.

– Вучић је формирао радну групу за имплементацију пројекта Рио Тинто на чијем је челу сада актуелна министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић. Чланови тог тела су и Мајкл Шираев, други секретар амбасаде Аустралије у Београду као и директор Светске банке у Србији Стивен Ндегва, а био је и представник амбасаде САД.

Вучићу, каква је улога странаца у том телу? Како може да дође до најбруталнијег сукоба интереса, па да представници Рио Тинта буду у државној комисији за реализацију пројекта?

Вучићу, причате да су дозволе Рио Тинту издали они из претходне власти, а прећуткујете да су им дозволе дали исти они људи, који су сада у вашој партији и који се поново питају о пројекту Рио Тинто! – истакао је Кузовић.

Погледајте шокантне детаље о издаји режима Александра Вучића и потпуно разбијање лажи које сервира путем режимских медија.