Прочитај ми чланак

Вучић: Долазим у Упитник, нисам снимао унапред емисију, чланови СНС да не долазе

0

Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће вечерас гостовати у емисији Упитник на Радио телевизији Србије (РТС) и навео да није унапред снимио емисију, те да неће ићи на Кошутњак ни у Палату Србија да би је снимао.

„Прихватио сам позив и бићу на том месту. Нисам снимао унапред, нећу ићи на Кошутњак, бићу у РТС-у. Желим да им поручим да ћу доћи баш када је најављено, нећу много пре времена да долазим“, рекао је Вучић у телефонском разговору за ТВ Пинк.

Рекао је да они који су уочи његовог гостовања најавили окупљање испред РТС-а, не долазе да му поставе питања како су рекли, већ да „утерају страх у кости свакоме ко би им се супроставио и због жеље да контролишу кретање људи“.

Он је своје присталице позвао да не долазе испред РТС-а у знак подршке, јер по његовој оцени активисти Један од пет милона и Двери „само траже инцидент“.

Удружење Један од пет милиона и представници Двери позвали су раније данас градјане да се окупе испред РТС-а поводом доласка председника Србије Александра Вучића у емисију Упитник.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!