Прочитај ми чланак

Вучић: Добио сам још једну ноту о повлачењу признања Косова

0

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је током једног од састанака у Њујорку добио још једну ноту о повлачењу признања независности Косова.

Вучић током телевизијског обраћања, ипак није открио о којој се земљи ради, али је саопштио да је то био један од састанка који медији нису снимили.

FOTO: Printscreen

„Имам једну добру вест за грађане Србије, желим да кажем да сам на једном од састанака добио још једну ноту о повлачењу признања и то је још једна фасцикла више у мом сефу, али и сефу Министарства спољних послова“, рекао је Вучић из Њујорка у укључењу за Радио-телевизију Србије (РТС).

Он је навео како Србија овим снажи своју позицију и јача.

„Јачамо и ћутаћемо све док они не крену са уласцима у неке нове институције“, поручио је Вучић.

Упитан о медијским објама о могућем чланству Косова у Савет Европе, Вучић је рекао да то „није ново“, као и да би то представљало још додатан притисак на Србију.

Говорећи о наовдном споразума о дијалогу Београда и Приштине који су пренели албански медији, Вучић је навео да он „те папире није физички узео, као и да је јасно ко их је пустио у јавност“.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!