Прочитај ми чланак

Вучић „добио корпу“!Ђилас: Геније ме позвао на дијалог у своју кућу – одбио сам гa

0

На отвореној седници Општинског одбора Странке слободе и правде, чији је он председник, у Куршумлији, истакао да сви заједно морамо да се боримо, а не само појединци, да би српском народу било боље и подсетио је да су од децембра прошле године почели протести и Србији, односно да опозиција се покренула у свим градовима извадивши народ из апатије и очаја.

-Убеђују да су плате велике, као да људи не виде шта имају у новчанику и у кући. Беже људи из Србије. Преполовио се број ђака за шест година. За годину дана 52.000 људи отишло је у земље ЕУ, и плус 10.000 у неку другу. То мора да се заустави, истакао је том приликом први човек ССП додавши да се многе ствари могу да промене сутра, али да је за то потребно да у Србији остану да живе и раде способни, а не послушни људи.

– Уместо пара за стадион од 250 милиона, људима треба повећати плате. Ми смо поносан и достојанствен народ. Наши преци су преко Албаније у џепу носили грумен земље како би живели само за повратак родној груди. Сада хоће све да распродају. Где се вода, земља и рудна богаства распродају. Да су наши стари продавали ми не би имали своју земљу. Продато је 32.000 хектара, то мора да се поврати, подвукао је Ђилас и закључио:

– Неће људи у политику, али ми морамо да се изборимо, да не би било лоше као до сада, да најбољи млади имају жељу да се укјлуче у политички живот Србије.

А шта је још рекао један од лидера Савцеза за Србију, Драган Ђилас, у вези понуде председника Српске напредне странке, Александра Вучића, да дође у његову кућу, да би се тамо водио дијалог између опозиције и власти, погледајте у видео прилогу горе, па сами о свему донесите свој суд.