Прочитај ми чланак

Вучић добија милионе? Сима Спасић не да српском домаћину да каже истину

0

Поводом нацрта Закона о уређењу тржишта пољопривредних производа, који садржи низ нејасноћа и недефинисаних тачака, потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић изнео је данас на конференцији за медије предлоге амандмана и то на члан 8. који се односи на класирање трупова, на члан 26. о подршци приватном складиштењу и на члан 40. Закона за увоз пољопривредних производа.

Булатовић се такође осврнуо на вишемилионска средства, опредељена за Програм за развој винарства и виноградарства Републике Србије, од којих је само за 2021. годину предвиђено 8,2 милиона еура, док је за период од 2021. до 2031. године издвојено чак 500 милиона еура.

„Када говоримо о Споразуму чланства Србије у Међународном савету за трговину житарицама, које је министар Недимовић већ потписао у мају прошле године, морамо да поставимо питање, зашто се скупштински Одбор за пољопривреду не бави проблемима паора и пољопривредних произвођача, већ се поново уплиће у увозно – извознички лоби“, упитао је Булатовић.

Нажалост, и овај пут, све време док је трајала конференције за медије био је присутан и Сима Спасић који је магафон покушавао да спречи Булатовићево обраћање присутним новинарима.

А како је то све изгледало погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.