Прочитај ми чланак

КАО БРАТ МИЛО – Вучић: Био сам прислушкиван, то је покушај државног удара

0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је како зна да је био прислушкиван, "да су радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима", напомињући да је прислушкивање председника државе директан покушај државног удара.

Мета је само једна, то је Александар Вучић и сви они који се дрзну да му јавно пруже подршку, рекао је Вучић за ТВ Пинк и предочио да од 2014. године траје кампања у којој се од његове породице покушава направити копија са породицом Слободана Милошевића.

Овде је засновано све на апсолутним лажима – кренули су са причама да је мој брат власник ресторана Франш, да је власник хектара земљишта у Војводини, а онда су кренули на старијег сина, подсетио је он.

Срце ме боли што сам урадио Данилу и Милици, што се бавим политиком, што су постали мета служби, рекао је Вучић који тврди да су Данила пратили људи из полиције и дојављивали одређеним службама.

Онда смо дошли до „Јовањице“ у коју су били умешани људи из државе, а то ће процинити надлежни државни органи, рекао је Вучић.

Одређени извори су одмах рекли, да би кренули пажњу са своје одговорности – ‘Еј, реци да је био на вези са Андрејем’. Покушавају два дана од полиције да праве хероје, а видећемо на стварном полиграфу и са стварним полиграфским питањима, рекао је Вучић.

Споменик Стефану Немањи је величанствен
Наш посао је да помогнемо Хрватској, свакоме у комшилуку, али да ли ће тако поздравити ако помажемо нашем народу у Републици Српској или у Црној Гори, рекао је Вучић и подсетио да је Београд слао тестове за корону Албанцима јер нису имали.

Једина мета приштинских медија, једини противник свих у Приштини који су по сваку цену за независност Косова сам ја, Александар Вучић, рекао је он и оценио да „не можете да преварите Србе на Косову, јер мислие да ти људи не знају за кога да гласају“.

„Зато 90 одсто људи гласа за нас, мене као председника, кад сам ја издајник“, констатовао је Вучић.

Кад су нам нападали светиње на Косову, они су давали саопштења, свађали се ко ће ићи у Румунију, ето то су радили, подсетио је он.

Вучић је рекао да је споменик Стефану Немањи радио други највећи руски вајар, а спроведена је интернационална јавна набавка, а постављена је и „фантастична конкурсна комисија“.

Споменик је величанствен и фантастично се уклапа у тај део града, а иза је нови модерни део. Споменик је окренут ка Немањиној улици и Славији, оценио је Вучић.

Тај постамент фантастично изгледа, ту ће се учити о Немањићима, нагласио је Вучић, наводећи како овде поједини „лажу“ да је споменик коштао скупље него Кип слободе у Њујорку.

Донео сам доказе да лажу. Кип слободе је 19. веку коштао 400.000 долара, а у данашњим парама то је 10,4 милиона, а са постаментом 17,5 милиона долара. И то су слагали, рекао је Вучић.

Срамота ме је што се ужасна ствар догодила у Београду када је угашен Вечни пламен. То значи да имамо фашистичке битанге у Београду, а верујем да ће их надлежни органи пронаћи, рекао је Вучић и најавио да ће пламен бити упаљен на Бадњи дан