Прочитај ми чланак

Вратити је у Тузлу – Зорана: Не признајемо референдум, страшно шта ради Путин!

0

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић оценила је да "није нимало чудно" што европске земље "питају" Србију када ће увести санкције Русији.

Она је оценила да рат у Украјини „није као други који се дешавају сваке године у свету“.

„Ово је корак до светског сукоба, а када се налазимо пред таквим догађајем, онда треба као и пред Први и пред Други светски рат јасно да кажемо свој став и верујем да ћемо ускоро бити још јаснији“, рекла је Михајловић у Бору, где је присуствовала обележавању Дана града.

Поновила је да Србија не признаје резултате референдума у четири украјинске области и одлуку Русије да „противправно припоји 15 одсто територије једне независне и суверене земље“.

„Страшно је шта председник Русије Владимир Путин ради свом народу, зауставља и уништава будућност и не само то, већ је погазио славну борбу Руса у Другом светском рату, када су се борили за слободу против нацизма, а не за освајање територија“, навела је потпредседница Владе, а пренео њен кабинет.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!