„Возови не иду до Панчева да би муж посланице СНС имао монопол“

0

"Воз не иде до Панчева да би аутобуси имали монопол. Водећа фирма конзорцијума који је добио ЈПП са Панчевом је "Сага транс" Радета Видојевића. Он је муж Катарине Ракић, народне посланице СНС-а и пријатељице Зоране Михајловић, која ју је гурала за директорку Коридора", поручио је Никола Јовановић, бивши шеф одборничке групе Савеза за Србију у градској скупштини.

Пруга Београд – Панчево је завршена 2017. године, али ни три године након завршетка радова возови између ова два града не саобраћају. Странка слободе и правде је истакла да је то доказ неспособности градске власти.

Као пример су навели то што железнички саобраћај већ 10 година нормално функционише до Батајнице, па је постављено питање у чему је мистерија пруге Београд – Панчево.

ССП је навео да Беовоз не саобраћа јер нема договора руководстава Београда и Панчева, да би се на саопштење Странке слободе и правде надовезао Никола Јовановић, истакавши шта је заправо камен спотицања.

Разлог је, према његовим речима, успостављање монопола од стране аутобуског превозника, који, како је навео Јовановић, захваљујући Српској напредној странци, нема никакву конкуренцију.

– Воз не иде до Панчева да би аутобуси имали монопол. Водећа фирма конзорцијума који је добио ЈПП са Панчевом је „Сага транс“ Радета Видојевића. Он је муж Катарине Ракић, народне посланице СНС-а и пријатељице Зоране Михајловић, која ју је гурала за директорку Коридора – истакао је Јовановић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!