Прочитај ми чланак

ВОДИТЕЉ (СВИХ) ДНЕВНИКА Вучић у новој епизоди „тај филм нећете да гледате“

0

Коменатришући примедбу организације Црта да није усвојен амандман којим би се ограничила функционерска кампања, председник Вучић је рекао да је усвојена забрана да се користе службени аутомобили, али да укидање функционерске кампање не може да значи и да он не треба да ради редован посао.

„Ја нисам рекао да се забрани функционерска кампања. Ја не знам шта то значи. Да ми забраните да радим 45 дана. Да се не састанем са Си Ђинпингом на ‘Самиту 17+1’? Хоћете да земља престане да дише да би неко могао да добије неки глас више“, питао је Вучић у одговору на новинарско питање о забрани функционерске кампање.

„Да ми забрањујете да се састанем са Меркел, Макроном, Путином, Си Ђинпингом, зато што се то вама свиђа? Разочараћу вас, тај филм нећете гледати“, додао је председник.

Вучић: Потребна широка народна коалиција

Председник Србије и Српске напредне странке изјавио је да је задовољан сарадњом СНС са коалиционим партнерима и оценио да је потребна широка народна коалиција.

Вучић је најавио да ће 29. децембара бити одржана седница Главног одбора СНС на којој чланови могу да изнесу аргументе да ли СНС треба да да мање места коалиционим партнерима или не.

„Српска напредна странка је демократска странка и може свако да каже шта хоће, а када се постигне договор онда се наступа јединствено“, рекао је Вучић новинарима после отварања изложбе „Србија 2019-година инфраструктуре: Ништа више није далеко“.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!