Прочитај ми чланак

Владо Георгијев: НВО стоко, народ ће вам ј….и матер, нећете преузети протест!

0

Из шињела Кристофера Хила изронила је НАТО секта која покушава да преузме народне протесте и да после слуге глобалисте Вучића на власт дођу као још послушнија, прозападнија, издајничка екипа.

На овакав сценарио упозорава музичар Владо Георгијев, који је оштрим речима поручио НВО-глобалистичком сектору, НАТО политичарима и медијима да им неће успети да преузму народно незадовољство.

– “Отпор” песница са ружом, моментално качење на овакву незапамћену трагедију и погибију дјеце… ЈЕБЕМ ЛИ ВАМ СВЕ ПО СПИСКУ. ОЛОШ РАСПАЛИ, СТОКО НАЈГОРА, на трагедији опет веслате народ да увалите своје агенде, ЈЕБАЋЕ ВАМ НАРОД МАЈКУ, ЗАПАМТИТЕ – поручио је без задршке Георгијев.

Он је истакао да поред СНС секте која је ван свих конкуренција и НВО секте и спорни људи по свим питањима вребају у овом тренутку, инфилтрирани међу народ који је револтиран и коме је прекипило.

– Само народ је битан. И само чист револт и сви разлози због којих је свима дозлогрдило, воде људе. У неком правцу, не знам гдје ћемо стићи. Све ово говорим само да више не би ишли уназад, а вребају многи. Никада више убачени и буџетирани плаћеници НЕ СМИЈУ отети протест НАРОДА – сматра Владо Георгијев.