Прочитај ми чланак

Владо Георгиев: Вучић и Мило су бандити и комуњаре! Народ је устао

0

Музичар Владо Георгиев рекао је да у Црној Гори влада атмосфера у којој се „све српско гура у страну“, а Вучића и Ђукановића је назвао „бандитима и комуњарама“.

 – Народу који је устао против накарадног закона је јасно да је препуштен самом себи и цркви и да нема никакве подршке од Вучића и његове банде. Једино ће снага и воља народа ће решити ову ситуацију у нашу корист – рекао је Георгиев на светосавској трибини „Слобода и идентитет: Црна Гора и Србија – одржаној у општини Стари град.

Аналитичар Цвијетин Миливојевић рекао је да Ђукановић није очекивао „оволико масован одговор“ грађана Црне Горе, и додао да се Вучић као председник Владе Србије на дан парламентарних избора у Црној Гори директно умешао на страни ДПС-а и помогао Ђукановићу.

– Вучић је током изборног дана оптужио ’неке грађане Русије и Србије да изводе државни удар’. То је одлучило изборе и помогло Ђукановићевом ДПС-у да надокнади разлику у гласовима. Тада је постало јасно да се руководство Србије изабрало страну – рекао је Миливојевић.