ВЛАДО ГЕОРГИЕВ: Спутњик одбио да објави интервју са литије „Не дамо светиње“ ВИДЕО

0

У манастиру Савина на недељној литији популарни кантаутор и продуцент Владо Георгиев одговорио је за ТВ "Не дамо светиње" Херцег Нови зашто је његов интервју за портал "Спутњик" (који је дао поводом литија у којима учествује) цензурисан.

– Интервју дат „Спутњику“ је на располагању на Јутјубу, пренео га је Директно, а  „Спутњик“ одбио да га објави. Рекли су ми да је немогуће да га пусте, јер сам га завршио поруком да „литије тек чекају Србију и ону накарадну власт у Србији“. Можете прочитати и видети шта сам тако страшно рекао да је то заболело један страшни руски државни портал. Срамотно! – рекао је Георгиев.

Такође, кантаутор је поручио да је потребно да се држимо сложно и да не наседамо на било какве провокације.

– Порука за наш народ је да не дамо светиње и да нашом вером и љубављу вратимо ствари на своје место и да се не дамо испровоцитари – истакао је Георгиев.

Подсетимо, интервју Владе Георгиева требало је да буде објављен на државном руском порталу „Спутњик“ још 2. марта, али је стопиран јер је закључио да литије чекају и накарадну власт у Србији.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!