Прочитај ми чланак

Владимир Гајић запретио да ће да „лупа шљаге“ Милану Антонијевићу, чим га види

0

Народни посланик Владимир Гајић запретио је правнику за људска права Милану Антонијевићу. Он му је на друштвеној мрежи Твитер написао да ће да "попије шљагу".

Претње батинама стигле су након што је Антонијевић на Твитеру објавио, а потом обрисао, да Гајићева деца живе у Берлину.

Антонијевић је објавио скриншот на којем се види да је Гајић лајковао спот Газпрома на овој друштвеној мрежи. У споту се прети да ће бити хладна зима у Европи. Потом је додао свој коментар.

„Владо, црни сине, зашто својој породици и деци која ти живе у Берлину желиш да се смрзавају због лудака који гасом уцењује Европу док покушава да освоји Украјину?“.

Гајић му је потом одговорио.

„Ко је тебе овластио да пишеш о томе где живе моја деца? Ти си као правник? Рачунај да ћеш за ово да попијеш шљагу првом приликом, немам толеранцију за такве ствари. А предлажем ти да одмах обришеш твит“, написао је Гајић.

Антонијевић је након ове претње заправо и обрисао свој иницијални твит. Скриншот прилажемо у наставку текста.

Фото: Screenshot/Twitter

 

„Из поштовања према твојој породици бришем, а ти заиста прелазиш границе са стварима којима се радујеш и које подржаваш“, додао је потом Антонијевић на обрисани твит.

„То колико је поштујеш сам сада могао да видим“, одговорио је Гајић.

„Радиш јавни посао, тако да и сам знаш да си, као што ти налажу пресуде Европског суда за људска права, пристао на већу јавност твог приватног живота, а чињеница да ти породица живи и ради у ЕУ јесте релевантна и ни на који начин их не угрожава. Исто је и са Спутњик Љубинком“, додао је Антонијевић.

Фото: Printscreen / Twitter