Прочитај ми чланак

ВИДЕО: Ово је истина коју Вучић не сме да саопшти народу (Петровић, Златановић)

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најуактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе се посебно распламсало када се повела реч о томе да ли треба дозволити православним верницима да долазе на литургију и док траје пандемија у Србији; као и о томе да ли је нормално да се и даље на режимским телевизијама приказују ријалити програми у којима по 20 и више учесника живи у скученом простору без маски и рукавица (00:01:00).

Такође, током прелиставања су др Петровић и Златановић изнели своје ставове и у вези тога које су државе највише до сада помогле Србији у спречавању пандемије присутне у целом свету (00:18:00), како ће се у ванредним околностима спровести настава у Србији (00:58:00); о тренутном стању у српском здраству и на којим се принципима одвија јавна дебата у нашој држави (01:22:00)