Прочитај ми чланак

ВИДЕО Како је почео сукоб Млађана и Јоване у студију К1

0

Видели сте како је ескалирао сукоб Млађана Ђорђевића, лидера покрета "Ослобођење", и уреднице и водитељке К1 Јоване Јоксимовић, Погледајте сада како је до сукоба, заправо, дошло.

Подсећамо, током гостовања у јутарњем програму телевизије К1, лидер покрета Ослобођења Млађан Ђорђевић ушао је у сукоб с уредницом и водитељком програма Јованом Јоксимовић. Након што му она није дозволила да „лоше“ говори о Александру Вучићу, Ђорђевић је почео да говори о томе да је продаја Тањуга спорна, да се зна како је купљен и да се он „не закопчава на леђа“. Током разговора Јована Јоксимовић је више пута рекла Ђорђевићу да треба да га буде срамота и да ће да га избаци из емисије, да не може да говори ван теме.

То је на крају и урадила, а ево шта је сукобу претходило.

У тренутку када је Ђорђевић почео да говори лоше о председнику Србије Александру Вучићу, Јована Јоксимовић му је рекла да то не може да ради јер он није ту. Уследила је реакција Ђорђевића.

Ђорђевић: Па није он човек који није овде, он је човек који је у фрижидеру, чаши, свуда око нас…

На костатацију водитељке Јоване Јоксимовић да код ње није, Ђорђевић је одговорио:

Ђорђевић: Како није код вас? Није у овој телевизији код вас. Па знате ли ви шта је ова телевизија и чија је ово телевизија? И није ово исто. Хоћете то да ми кажете? Тањуг сте тек тако купили, добили… То хоћете да ми кажете? Па шта мислите, да се ја закопчавам на леђа?

Јоксимовић: Хоћу да вам кажем да треба да вас је срамота.

Ђорђевић: Па вас треба да буде срамота.