Прочитај ми чланак

(ВИДЕО) Хиљаде људи устало у одбрану Русије и Србије, ово су поручили Вучићу!

0

Око 20.000 људи вечерас је изашло на улице Београда да дају подршку Русији и спрече увођење санкција од стране Вучићевог режима.

Колона људи је била у протестној шетњи ка Руској амбасади, а тамо их је дочекало особље амбасаде које је с прозора махало српском тробојком и поздрављало окупљене Србе.

Народ је певао химне Србије и Русије, говорници испред амбасаде Русије су поручили Александру Вучићу да се „не шали с народом и да му не пада на памет да уведе санкције Русији“, Дамњан Кнежевић је посебно захвалио Марији Захаровој јер је и она опоменула нашу власт, упућена је и порука Владимиру Путину да српски народ не подржава издајнички режим Вучића и да нам помогне да ОСЛОБОДИМО и ДЕНАЦИФИКУЈЕМО СРБИЈУ!

ото: СРБИН.ИНФО

 

Пре протестне шетње су млади Срби опколили Председништво са бакљама и димним бомбама, скандирали су „Вучићу шиптару“ и окачили заставу Русије на прозор да га подсећа кога подржава већина грађана Србије.

Протест је почео у 18 часова испред споменика цара Николаја Романова, где су говорили Миодраг Зарковић (једини наш новинар који је извештавао из Донбаса), као и Дејан Мировић и Дамњан Кнежевић.

фото: СРБИН.ИНФО

 

Србин.инфо је извештавао са лица места, пренос уживо је пратио и велики број Руса из Москве, Доњецка, Севастопоља, Санкт Петербурга, Сибира…, који су се укључивали у чет и поздрављали Србе захваљујући на подршци.

Ово је трећи протест Срба у знак подршке Русији, на коме русофилски народ поручује Вучићу „Не у моје име“ противећи се непријатељским поступцима нашег режима према нашој православљној браћи и сестрама.

Протест подршке Русији, а против санкција нашем братском народу, завршен је испред Храма Светог Саве.

Подсећамо, Марија Захарова је јуче упозорила Србију и Александра Вучића на то да ће непријатељски поступци Србије према Русији бити тако и схваћени у Русији.