Прочитај ми чланак

ВЕСИЋЕВ Шпица главни на Палилули, био у затвору, власник агенције Big Blue

0

Иван Радивојевић Шпица именован је за координатора СНС за општину Палилула уочи избора 3. априла. Реч је о контроверзном и новокомпонованом бизнисмену, којег је створио овај несрећни систем и власт оличена у Александру Вучићу. Монтоја је сувласник ресторана "Графичар", који је место окупљања СНС функционера и хулигана.

Радивојевић Шпица је и власник туристичке агенције „Big Blue“, а познат је по томе што је део живота провео у затвору због трговине наркотицима, али много више по снимку на коме славећи рођење детета даје певачу Ђанију новчанице од 500 евра. Толико пара је давао да је сам певач у једном тренутку одбио новац рекавши да је превише.

Такође, познат је и по томе што је испред „Графичара“ са звучника пуштао увредљиво скандирање против Драгана Ђиласа, али и као човек који је обезбедио потврду Горану Весићу да одмор у Турској није провео са супругом у скупоценој вили, већ да је летовао сам у соби, одвојено од ње.

Сам ресторан је додатно прославио снимак са прославе рођендана Данила Вучића на коме се види Александар Вучић како у друштву навијача Рада и људи из криминогене средине пева песму „А сад адио“…

Други сувласник „Графичара“ је Аца Јокић, иначе задужен за СНС Гроцка. Јокић је директор Електродистрибуције Београд.