Прочитај ми чланак

ВЕСИЋ не брине, чува га Вучићев контроверзни кум Пана (ФОТО)

0

Петар Панић Пана, егзотични кум Александра Вучића, један од 75, како каже председник, део је криминалног земунског клана, писао је КРИК. Међутим, Пана није само близак Вучићу, већ и заменику градоначелника Београда Горану Весићу, који му је био гост на свечаном ручку. Фотографије показују и Панино пријатељство са Дарком Глишићем, једним од главних људи у Српској напредној странци, као и са другим функционерима из власти.

Горан Весић, Петар Панић, Драган Вељић, Марија Блечић, Предраг Милановић ФОТО: КРИК

 

 

Подсећамо, против Панића је било поднето 13 кривичних пријава и судило му се за различита кривична дела укључујући пребијање, изнуде, недозвољено држање оружја. Био је близак пријатељ са вођом земунског клана Душаном Спасојевићем и радио је као телохранитељ Војислава Шешеља.

Петар Панић звани Пана и данас одржава везе са утицајним људима из власти и функционерима СНС, откривају две фотографије до којих су дошли новинари КРИК-а.

Дарко Глишић, Петар Панић Пана, Милисав Чогурић, ФОТО: КРИК

 

Једна фотографија приказује свечани ручак који је био приређен у Панићевом ресторану у Земуну.

Одмах до Панића за столом седео је заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Ово није први пут да се Панић и Весић налазе за истим столом.

Они су тако, осим овог приватног дружења, били заједно на састанку у просторијама Града Београда са делегацијом из Кине. Није познато која је била Панићева улога на том састанку, а како је Град одговорио КРИК-у, није направљен никакав записника са тог састанка.

На другој фотографији до које је дошао КРИК, Панић је у друштву једног од утицајнијих људи у СНС-у.

Панића је, како се види на фотографији, загрлио председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић, један од главних страначких оперативаца задужен за изборе и рад локалних одбора.

Такође, ту је и Милисав Чогурић, који је током 2012. и 2013. био помоћник тадашњег министра правде Николе Селаковића.